Cristina Spătar, declaraţii despre iubitul mai mic cu 21 de ani: I-am cunoscut şi părinţii

7 ianuarie 2021   News

A trecut cu greu peste divorţ. Apoi şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat cu 21 de ani mai mic. Acum, Cristina Spătar recunoaşte că trăieşte clipa şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

„Nu vreau să mă mai mărit. Mi-e bine aşa. Hârtia aceea nu face decât sa împarţi nişte bunuri sau să pierzi tot ce ai avut. El şi-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani.Tibi m-a susţinut moral, dacă nu era el, clacam. Ultimii doi ani între mine şi Alin au fost delicaţi. Nu l-am înşelat în viaţa mea. El pentru mine era tot, eu eram foarte geloasă, aveam un feeling. În final tot l-am pierdut. Acest băiat a fost pentru mine balsam pentru suflet”, a spus Cristina Spătar la Pro TV.

Cei doi locuiesc împreună.

„El stă la parter, şi eu la etaj, cu copiii. Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorţ cu două luni. Îi făceam publicitate la afacerea lui. Imediat după divorţ, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferenţa de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa şi nu-mi fac planuri de viitor. Are o relaţie bună cu copiii, îi ajută la lecţii, e apropiat de vârsta lor. I-am cunoscut şi părinţii, mă înţeleg foarte bine cu ei”.

Mai multe