Cristina Spătar s-a despărţit de iubitul tinerel. Cum a fost surprinsă artista

13 mai 2021   News

S-a rupt lanţul de iubire! Cristina Spătar s-a despărţit de Tiberiu Vărzaru, bărbatul care părea că a dus-o pe culmile fericiri după divorţ.

Artista a susţinut întotdeauna că partenerul ei trebuie să îşi facă  o familie, dar cu altă femeie, dată fiind diferenţa de 21 de ani dintre ei. Acum pare că inevitabilul s-a produs, iar Cristina a fost văzută cu alt bărbat.

 „Am luat o pauză, aşa am decis de comun acord. Relaţia mea cu Tibi e în pauză. Nu ştiu cum va reacţiona, dar este destul de matur să ştie despre ce e vorba. El în general ştie toate amănuntele din viaţa mea”, a spus Cristina Spătar pentru Spynews.ro.

Artista neagă că ar avea o nouă relaţie după ce a fost surprinsă cu un alt bărbat. „Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-aţi văzut este doar un prieten, ne cunoaştem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din Bucureşti, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu ştiu, probabil o să ne mai vedem”, a adăugat Spătar.

Mai multe