Cu ce bombă sexy a înlocuit-o Brian Austin Green pe Megan Fox

17 iunie 2020   News

După ce Megan a fost văzută de mână şi sărutându-se cu Machine Gun Kelly, Brian Austin Green îi dă replica!

Divorţ urât între Megan Fox şi actorul din Beverly Hills, 90210. Au împreună 3 copii şi ar fi putut să fie mai discreţi şi decenţi în privinţa despărţirii. Dar ce-i drept, totul a pornit de la Megan, care a apărut din senin în compania artistului Machine Gun Kelly. Iniţial s-a crezut că e doar un prieten, dar foarte curând a apărut noul lui clip, în care Megan o interpretează pe iubita lui, iar scenele sunt hot. Apoi cei doi au şi fost văzuţi ţinându-se de mână şi sărutându-se. Nu mai este, aşadar, niciun dubiu despre natura relaţiei dintre cei doi.

Rămas în urmă, în postura bărbatului părăsit, Brian a simţit nevoia să dea o replică: actorul a fost fotografiat duminică în timp ce a ieşit la prânz la Mejico Grill & Tequila Lounge, în Agoura Hills, California, împreună cu o blondă planturoasă. Despre cine este vorba? Are 25 de ani şi o cheamă Courtney Alexis Stodden, o figură mondenă deloc bine cotată. Courtney s-a făcut remarcată la nişte concursuri de frumuseţe, pentru ca, la 16 ani, să şocheze publicul căsătorindu-se în 2011, în Las Vegas, cu un bărbat de 51 de ani, actorul Doug Hutchinson, etichetat din cauza acestui mariaj drept pedofil. Tatăl lui Courtney este chiar cu 4 ani mai mic decât Doug! Controversa creată a făcut-o celebră peste noapte, fiind invitată să participe la diverse reality show-uri, printre care Celebrity Big Brother. În schimb, bietul Doug a fost abandonat de agentul său, familia l-a dezmoştenit şi a primit ameninţări cu moartea. În 2016, cei doi anunţau că aşteaptă un copil, dar Courtney a pierdut sarcina. În cele din urmă, în martie 2018, Courtney a cerut divorţul, finalizat chiar anul acesta, înainte de pandemie. 

Acestea fiind spuse, Courtney nu are deloc o reputaţie prea bună. Mai ales dacă la toate acestea adăugăm şi apariţiile sale ieftine de pe covorul roşu, de prost gust şi mult prea revelatoare - Courtney are mereu parte de accidente, de genul sânilor ieşiţi din haine (doar are implanturi upgradate la cupa DD) ori o rochie ce lasă să se vadă chilotul... Pe de altă parte, nici Machine Gun Kelly nu este o alternativă senzaţională găsită de Megan Fox. Practic, amândoi par că au deraiat alături de persoane mult inferioare. Asta dacă între Brian şi Courtney este, într-adevăr, ceva ori sunt doar prieteni, iar Brian a folosit-o doar ca să arate că şi el se distrează, nicidecum nu suferă singur...

Foto: Getty Images

Mai multe