Cu ce desert reuşeşte Carmen Brumă să se menţină în formă 

19 februarie 2015   News

Jurnaliştii si vedetele au fost invitaţi ieri la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, într-o atmosferă rafinată, calduroasă şi plină de stil, iar Carmen Brumă a fost gazda serii. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare neagră

Jurnaliştii si vedetele au fost invitaţi ieri la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, într-o atmosferă rafinată, calduroasă şi plină de stil, iar Carmen Brumă a fost gazda serii.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare neagră, cu spatele gol, care i-a pus în evidenţă talia, Carmen le-a explicat invitaţilor cât de mult i-a plăcut tarta caprese şi cum a găsit soluţia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma într-un desert perfect, cu mai puţine calorii.

Ingredientele iniţiale pentru tarta caprese sunt următoarele:

300g faină de migdale

250 g unt

250 g ciocolată neagră 85%

200g zahăr tos

5 ouă

Zahăr pudră vanilat pentru ornare

Carmen Brumă a propus inlocuirea zaharului cu xylitol şi a adăugat la reţetă şi în jur de 50-100 g de fâină de cânepă. “Reţeta iniţială era acceptabilă din punct de vedere caloric. Eu am propus să punem xylitol în loc de zahăr şi să adăugam şi puţină făină de cânepă, în jur de 50-100 g. O să-i prepar acest desert şi lui Vlăduţ, dar după ce va împlini doi ani”, a mărturisit Carmen.

Iuliana Tudor, Anca Serea, Alexandra Badoi, Anamaria Ferentz, Jorje, Adina Halas, Julia Jianu, Claudia Pavel, Geanina Corondan, Annes şi mulţi alţii au degustat aseară Tarta Caprese de la Jubile, realizată după reţeta lui Carmen Brumă. Şi toţi au lăudat-o.

Mai multe