Cu ce îşi curăţă regina bijuteriile pentru a le da un plus de strălucire

25 noiembrie 2019   News

Bijuteriile reginei Marii Britanii sunt întotdeauna în stare impecabilă. Un truc simplu le face să strălucească şi mai mult.

Niciun detaliu, oricât de mărunt, din ţinuta reginei Elisabeta a II-a nu este lăsat la voia întâmplarii. În cazul bijuteriilor pe care suverana le poartă, acestea sunt pe mâini bune – angajaţii de la Palatul Buckingham au grijă ca inelele, cerceii, colierele şi celelalte piese foarte preţioase să fie în siguranţă şi gata oricând pentru a fi purtate.

Angela Kelly, fosta asistentă personală şi croitoreasa principala a reginei, a dezvăluit în cartea sa, „The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”, apărută la sfârşitul lunii trecute, un truc simplu care conferă un plus de strălucire bijuteriilor pe care le poartă Elisabeta a II-a: puţin gin!

„Un pic de gin şi apă te ajută sa dai un plus de strălucire diamantelor – dar nu-i spune bijutierului!”, a scris Kelly. Nu se ştie ce marcă de gin este folosită pentru întreţinerea bijuteriilor reginei, dar, potrivit People, Beefeater pare cea mai indicată.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Mai multe