Cu ce se ocupă Malinka, concurenta de 26 de ani care vrea să îl cucerească pe Andi Constantin, "Burlacul" de la Antena 1

11 martie 2021   News

Malinka se numără printre cele 15 fete care luptă pentru inima lui Andi Constantin. Dar ce face ea, de unde vine?

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani şi este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă şi lecţii de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta şi pilotează avioane uşoare: "Adrenalina mereu uneşte oamenii!", spune aceasta şi este de părere că va avea succes, mai ales dacă Burlacul are aceleaşi pasiuni.

"Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniştită, dar în acelaşi timp fac şi foarte multe chestii de băieţi. Am o pasiune pentru motoare maşini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!", spune Zina. Se descrie ca fiind prietenoasă şi foarte sociabilă: "Cred că aş ieşi în evidenţă prin faptul că sunt mai nebună şi sunt dependentă de adrenalină. Aş încerca să deschid şi în el această latură", a spus aceasta la Antena 1. 

Andi Constantin îşi caută soţie

Emoţionat, înainte de a le întâlni pentru prima dată pe fete, Andi a ales să le trimită o scrisoare. ”Viitoarea mea iubită, prietenă, soţie, am vrut să îţi scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândeşti la bărbatul perfect şi la atributele lui. Aş vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părţi din mine pe care le-aş schimba, părţi din mine la care aş renunţa, însă ce îţi pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simţi apreciată şi iubită”, a scris Andi Constantin.

Foto: Antena 1

Mai multe