Cu ce vedete au sărbătorit George Clooney & Amal Alamuddin logodna?

12 mai 2014   News

Frumoasa avocată a intrat oficialîn “lumea bună”, de când a sărbătorit neaşteptata ei logodnă cu vestitul star de 53 de ani, sărbătorind vestea că se vor căsători cu prietenii lui buni, celebrităţi de soi precum Cindy

Frumoasa avocată a intrat oficialîn “lumea bună”, de când a sărbătorit neaşteptata ei logodnă cu vestitul star de 53 de ani, sărbătorind vestea că se vor căsători cu prietenii lui buni, celebrităţi de soi precum Cindy Crawford sau Bono.

George Clooney şi logodnica sa s-au bucurat de o frumoasă duminică în Los Angeles, la Café Habana, deţinută de frumoasa Cindy, în Malibu. Acolo au petrecut alături de aceasta şi soţul ei, Rande Gerber, printre alţii. La mini-petrecerea intimă a sosit şi Bono, solistul trupei U2, aceştia fiind foarte buni prieteni cu actorul.

Fotografii au trebuit să aştepte în faţa restaurantului, unde au apucat să îi surprindă pe cei invitaţi doar la plecare, penru scurt moment, până când aceştia au intrat în maşinile negre SUV. Amal a fost îmbrăcată vesel şi destul de casual, cu inelul cu diamant pe inelar şi la braţul iubitului ei celebru şi se pare că s-a înţeles de minune cu prietenii viitorului ei soţ.

FOTO WENN

Mai multe