Cu cine a avut Melania Trump o relaţie înainte să-l întâlnească pe Donald Trump?

9 ianuarie 2019   News

Trecutul primei-doamne al Americii este ţinut bine sub cheie. Da, se ştie că a fost model şi că a pozat goală, însă mai nimeni nu ştie cu cine s-a iubit Melania înainte să-l cunoască pe Donald Trump.

Ei bine, potrivit presei internaţionale, Melania a trăit, într-adevăr, o poveste de dragoste intensă înainte de a deveni soţia lui Donald. Relaţia ar fi durat câteva luni şi s-a consumat pe când Melania încă trăia în Slovenia.

Într-un interviu cu ABC, Jure Zorcic povesteşte cu nostalgie că prima întâlnire cu Melania, cunoscută drept Melanija Knavs, a avut loc pe două roţi. Se-ntâmpla în vara anului 1991, iar Jure a fost cucerit, pur şi simplu, de frumuseţea acesteia.

Relaţia lor a fost una frumoasă, intensă, presărată de momente fericite, petrecute fie la mare, fie în compania prietenilor lor. Din păcate, totul a ajuns la sfârşit din cauza dorinţei Melaniei de a-şi părăsi ţara natală în urmarea unei cariere în modelling.

Aşa s-a şi întâmplat, în următorii ani, Melania a făcut naveta între Paris şi Milano, înainte să se stabilească, în 1996, în New York. Melania l-a întâlnit pe Donald la şapte ani de la relaţia cu Jure Zorcic.

Mai multe