Cu cine iese Alex Rodriguez după răsunătoarea despărţire de Jennifer Lopez! Este oare o modă lansată de J Lo?

14 iunie 2021   News

Nu ştim dacă este la modă să reînnozi legături din trecut, însă Alex Rodriguez îi urmează exemplul lui Jennifer Lopez şi procedează asemănător.

După ce cântăreaţa a rupt logodna cu el, A-Rod a început să iasă cu fosta soţie!

Ba mai mult! Sportivul a organizat o provocare de fitness de 54 de zile alături de fosta nevastă Cynthia Scurtis şi amicul Angel Nicolas.

Aşadar, totul e vechi şi nouă sunt toate. Pe modelul Bennifer, când relaţia s-a reînnodat la 17 ani de la despărţire, şi A-Rod, fostul logodnic al cântăreţei, a început să fie văzut cu fosta soţie.

Sportivul a scris pe Instagram, după ce Cynthia a parcurs o provocare intensă de fitness: ”Cynthia este o mamă model pentru fiicele noastrem o forţă.”

De asemenea, postarea l-a înfăţişat pe A-Rod în timp ce o ţine pe după umeri pe Scurtis.

Programul de fitness al lui Rodriguez de 54 de zile costă 4000 de dolari. Iată cum descrie sportivul experienţa: ”Transformarea adevărată are loc în capul tău, în inimă, în suflet şi spirit. Mă dor toate: gamba, umărul, intercostal... Înainte de program, mă gândeam că încep să îmbătrânesc. Acum ştiu sigur.”, a glumit Rodriguez.

A-Rod, în vârstă de 45 de ani, şi Scurtis, în vârstă de 48, au fost căsătoriţi din 2002 până în 2008 şi au împreună două fiice: Natasha, de 16 ani, şi Ella, 13 ani.

Deşi acum sunt prieteni, atunci când a intentat divorţul, Scurtis a acuzat infidelităţile lui A-Rod şi despărţirea clară şi ireconciliabilă dintre ei.

Rodriguez a fost iubitul lui J Lo timp de 4 ani, înainte ca artista să anunţe ruperea logodnei pe 15 aprilie anul acesta. La doar câteva săptămâni după, diva a reînnodat relaţia pierdută cu Ben, organizând o escapadă romantică în Montana.

Foto: Instagram, Profimedia

Mai multe