Cu cine se afişează Bill Gates după divorţ. Cum a fost surprins miliardarul

21 martie 2022   News

Bill Gates a reuşit să lase în urmă mariajul de 27 de ani cu Melinda. Miliardarul şi-a făcut apariţia alături de două femei la turneul de tenis BNP Paribas Open, vineri, la Indian Wells.

Co-fondatorul Microsoft, în vârstă de 66 de ani, a zâmbit tot timpul, în timp ce s-a bucurat de meci alături de actriţa Elisabeth Shue şi o fermecătoare brunetă, cu care a fost surprins recent şi la Cupa Eisenhower. Întâmplarea vine la puţin timp după ce fosta lui soţie, Melinda, a susţinut, într-un interviu pentru CBS Mornings, că miliardarul a avut mai multe aventuri în timpul căsniciei lor de 27 de ani.

Dacă miliardarul şi bruneta au fost ceva mai rezervaţi, Elisabeth a animat atmofera din mulţime. Actriţa a avut-o  alături şi pe fiica ei Stella, în vârstă de 21 de ani, pe care o o are cu regizorul Davis Guggenheim.

Bill era îmbrăcat casual. Miliardarul purta un pulover bleumarin şi pantaloni scurţi kaki, ţinută la care accesoriziase o pereche de ochelari. Deşi a divorţat de ceva timp, abia la începutul acestei luni omul de afaceri a fost văzut pentru prima dată în public cu noua lui muză.

Cu doar o săptămână înainte, Melinda a vorbit pentru prima dată de la divorţul lor din 2021 şi a spus că aventura lui Bill din 2000 cu un o angajată Microsoft i-a distrus „încrederea” în mariajul lor.

„Acestea sunt întrebări la care Bill trebuie să răspundă”, a spus ea pentru CBS Mornings atunci când a fost întrebată dacă fostul său soţ a înşelat-o de mai multe ori în timpul căsătoriei. Gates a recunoscut anterior că a avut o aventură.

„Cred în iertare. Credeam că am rezolvat o parte din asta”, a spus Melinda despre aventura soţului din 2000 cu o angajată Microsoft. Am dat fiecare parte din mine acestui mariaj. Am fost acolo din ziua în care ne-am logodit până în ziua în care am ieşit din asta.

În interviu, ea a mărturisit că ajunsese să plângă pe podea în timp ce căsnicia ei se prăbuşea, adăugând că nu s-a gândit niciodată că se va termina cu un divorţ. Bill nu a vorbit public despre despărţirea lor. 

Gates a recunoscut anterior că a avut o aventură, dar că aceasta nu a avut nimic de-a face cu retragerea lui din consiliul Microsoft în 2020.  „A existat o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia lui Bill nu a avut nicio legătură cu această chestiune. De fapt, el şi-a dorit să se dedice mai mult  filantropiei”, a declarat purtătorul său de cuvânt anul trecut.

Melinda a mai spus că, în ciuda faptului că au trecut printr-un divorţ, continuă să lucreze „în mod eficient împreună”.

„Chiar şi în perioadele dificile din ultimele 18 luni, în timp ce treceam prin acest proces, am putut să lucrăm împreună”.

Mai multe