Cu cine se iubeşte acum Mariah Carey?

22 iunie 2015   News

În timp ce unii sperau ca Mariah Carey să se împace cu fostul său soţ, Nick Cannon, iată că artista a apărut la braţul altui bărbat. Potrivit presei americane, Mariah Carey are o relaţie cu mogulul media

În timp ce unii sperau ca Mariah Carey să se împace cu fostul său soţ, Nick Cannon, iată că artista a apărut la braţul altui bărbat. Potrivit presei americane, Mariah Carey are o relaţie cu mogulul media James Packer, aceştia fiind fotografiaţi de paparazzi pe când se aflau pe insula Capri.

La sfârşitul săptămânii trecute, Mariah Carey a fost văzută ţinându-se de mână cu mogulul James Packer, ceea ce indică faptul că artista a depăşit eşecul fostei sale relaţii cu tatăl copiilor ei, Nick Cannon. Noul cuplu a fost fotografiat în timpul unei călătorii pe coasta sudică a Europei, pe când cei doi se aflau la bordul unui iaht de lux care îi aparţine lui Packer.

Surse apropiate noului cuplu spun că Packer şi-a dorit foarte mult s-o întâlnească pe Mariah, încă de la divorţul acesteia de Nick Cannon, în 2014.

Packer deţine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited şi a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicaţiei Forbes Asia.

Mai multe