Cu el se iubeşte Alexandra de la „Insula iubirii“! După ce l-a ispitit pe Aurel, a făcut totul public

19 iunie 2019   News

În cel de-al treilea sezon „Insula iubirii“, unul dintre cuplurile care ajungeau în Thailanda era cel format din Aurel şi Alexandra, însă povestea lor de dragoste se încheia odată cu finalul show-ului de la Antena 1, după ce bărbatul a picat în ispită.

Două sezoane mai târziu, adică în acest an, Aurel participă din nou la „Insula iubirii“, însă alături de o altă fostă concurentă, Diana, care în sezonul 3 a ajuns în Thailanda alături de Ben, care îi era iubit la acea vreme.

În acest an, Aurel a picat din nou în ispită, Dana fiind cea care l-a făcut să o uite de tot pe Diana, însă producătorii emisiunii i-au pregătit o surpriză concurentului. După ce Dana a demonstrat că Aurel nu poate să fie fidel, bărbatul a fost dus la dream date cu… Alexandra, fosta lui iubită.

Petrecând 24 de ore împreună, Aurel a afirmat că s-a reîndrăgostit de Alexandra şi că este singura femeie care a contat pentru el, însă femeia şi-a dus la bun sfârşit rolul de ispită şi nu a mers mai departe cu fostul ei iubit.

În prezent, Alexandra se iubeşte însă cu un alt bărbat, alături de care are o relaţie de mai multe luni, pe care ea a fost nevoită să o ţină secretă, deoarece emisiunea „Insula iubirii“ care este difuzată în prezent la Antena 1 a fost filmată anul trecut.

Cel care se iubeşte cu Alexandra de la „Insula iubirii“ în prezent este Mădălin Mogoş, un luptător care, peste tot în mediul online, o numeşte „soţia mea“ pe fosta parteneră a lui Aurel.

Mai multe fotografii cu iubitul Alexandrei pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe