Cu lenjeria intima la vedere, pe covorul roşu!

23 noiembrie 2015   News

Ce vedetă a păşit graţioasă la acest eveniment monden din weekend şi, din greşeală, le-a arătat fotografilor mai mult decât ar fi sperat aceştia?

Evening Standard Theatre Awards este gala care premiază anual excelenţa în teatrul londonez şi care a adunat numeroase vedete în ţinute cuceritoare la Londra, pe covorul roţu din faâa Old Vic Theatre, în seara de 22 noiembrie 2015. Salma Hayek a uluit asistenţa cu un decolteu mai îndrăzneţ şi mai ferm ca altădată. În topul celor mai reuşite ţinute ale serii s-au numărat şi outfiturile purtate de Kate Beckinsale, Gillian Anderson, dar şi Nicole Kidman, care s-a numărat printre câştigători. Ea a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă, graţie rolului lui Rosalind Franklin, din "Photograph 51" - în vreme ce James McAvoy a fost desemnat cel mai bun actor, cu rolul din "The Ruling Class". Gemma Arterton a obţinut premiul pentru cel mai bun debut, remarcat în musicalul "Made In Dagenham", iar Vanessa Redgrave a fost distinsă cu trofeul Editor's Award, care i-a fost înmânat de Ralph Fiennes şi fiica ei, Joely Richardson. Şi să nu uităm: seara a fost găzduită de cei doi mari actori ai Regatului, Dame Judi Dench şi Sir Ian McKellen.

Aşadar, o seară cu adevărat de cinci stele - fix acea seară rafinată în care numita Kelly Brook a făcut-o de oaie! Rochia ei de catifea purpurie pare să nu fi avut suficient material, astfel că atunci când a păşit prea încrezătoare pe covorul roşu, ceea ce ce trebuia să fie o apariţie senzuală, cu un picior la vedere s-a transformat într-o... deschidere totală!

Foto: WENN, Twitter

Mai multe