Cu o lună înainte de-a naşte, Kate Middleton arată mai bine ca niciodată

16 martie 2015   News

Se pare că în timpul celei de-a doua ei sarcini, Ducesa de Cambridge a fost şi este mai activă decât în perioada în care îl purta în pântece pe prinţul George. Ei bine, cu mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Kate Middleton continuă

Se pare că în timpul celei de-a doua ei sarcini, Ducesa de Cambridge a fost şi este mai activă decât în perioada în care îl purta în pântece pe prinţul George. Ei bine, cu mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Kate Middleton continuă să apară la evenimente publice.

Cel mai recent s-a întâmplat vinerea trecută, când Kate Middleton a apărut alături de întreaga familie regală, Regina Elisabeta, Prinţul William şi Prinţul Harry, la un eveniment care a marcat sfârşitul operaţiunilor militare din Afghanistan.

Însărcinată în luna a opta şi intrând în cea de-a noua, Kate Middleton a fost o apariţie deosebit de elegantă în haina ei albastru închis, la care a asortat o pălărioară în aceeaşi nuanţă, foarte şic.

De data aceasta, Kate Middleton n-a mai dat greş nici cu coafura, aranjându-şi părul într-un coc cool, prins într-o parte, şi lăsând la vedere o pereche de cercei cu piatră albastră, asemănători faimosului ei inel de logodnă.

Foto: AP

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Mai multe