Cu păr la subraţ şi formele la vedere! Fiica Madonnei a atras din nou atenţia! Ce libertină e Lourdes Leon la 23 de ani

10 iulie 2020   News

E frumos, dar şi dificil să fii fiica celebrei Madonna. Toţi paparazzi sunt mereu pe urmele lui Lordes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a cântăreţei. Ne-a demonstrat încă o dată cât de libertină e, neepilată la subraţ şi cu sânii la vedere. Aşa a apărut pe stradă, în mijlocul zilei. 

Madonna a fost cea care le-a încurat pe femei dintotdeaună să îşi iubească corpul, cel cu imperfecţiuni, cu vergeturi, chiar şi părul din anumite zone ale corpului, cum ar fi axila. Ea a apărut neepilată la subraţ, iar modelul i-a fost urmat întocmai şi de fiica sa de ani de zile. Din adolescenţă Lourdes Leon şi-a făcut apariţia la evenimente cu păr pe picioare sau la subraţ. Toţi paparazzi încercau de atunci să o surprindă cât mai bine în fotografii.

Iată că acest obicei îl are şi acum, La 23 de ani, Lourdes Leon a apărut şi la plajă neepilată. Ba mai mult, recent, ea a fost remarcată pe stradă, în mijlocul zilei, cu păr la subraţ şi cu sânii la vedere.Tânăra s-a bucurat de o ţigară în aer liber, nu a purtat mască de protecţie. 

A atras imediat atenţia în bluza mov pe care a purtat-o, un maiou cu decolteu şi destul de transparent. Fotografii au surprins-o şi când a ridicat mâinile, imediat s-a văzut că e neepilată. Priviţi în galeria foto!

        Vezi această postare pe Instagram                   #newyorkcity #newpics #lola #lourdesleon #littlestar #princess #madonna @madonna O postare distribuită de Kelly Mainelli (@kellymainelli) pe Iul 8, 2020 la 11:27 PDT

Vezi această postare pe Instagram

#newyorkcity #newpics #lola #lourdesleon #littlestar #princess #madonna @madonna

O postare distribuită de Kelly Mainelli (@kellymainelli) pe

Madonna e tare mândră de fiica sa: "Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriţă grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeaşi voinţă şi determinare"

Lourdes, fiica Madonnei, a recreat clipul celebru al mamei, "Cherish", din 1989

Lourdes Leon are de unde se inspira: moştenirea mamei pare inepuizabilă, datorită longevităţii carierei Madonnei. De pildă, clipul pentru piesa Cherish, de pe albumul Like a prayer, a fost lansat în 1989. Acum 31 de ani! Atunci când Lourdes Leon nici nu se născuse. Ei bine, acest clip a fost inspiraţia perfectă pentru campania de vară a brandului Miaou, la 23 de ani Lourdes fiind seducătoare în nisipul plajei la fel cum era Madonna în Cherish, chiar dacă era mai mare ca vârstă când a filmat videoclipul: avea 31 de ani. Umăreşte-o aici pe Lourdes, fiica Madonnei cu antrenorul de fitness Carlos Leon.

Foto: Click, Instagram, Caputră Youtube

Mai multe