Cum a ajuns Alexandra Stan la terapie: "Încă nu mi-am revenit total"

12 aprilie 2021   News

Alexandra a dat detalii dureroase din viaţa ei şi a povestit cât de greu i-a fost să se confrunte cu lipsa tatălui în copilărie

”Era plecat şi câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei paşi. Mama era şi tată şi mamă”. Odată cu trecerea anilor, artista şi-a luat inima în dinţi şi a mers la terapeut. Dar nu tot timpul singură! Ci, uneori, însoţită de soră şi părinţi: ”M-am detensionat şi a fost o perioadă care m-a ajutat să trec mai departe”, a spus Alexandra la Pro TV.

După momentul în care a trecut prin cea mai mare durere a vieţii, neputinţa de a se despărţi de un bărbat ce o agresa, Alexandra a avut nevoie de multe ore de consiliere. ”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezenţa masculină”, a fost una dintre cele mai dure concluzii pe care le-a tras.

Aflată în această reflexie personală, ea a conştientizat că alegea să rămână în acele relaţii toxice din teama de a nu fi singură. ”Jură că nu o să mă părăseşti niciodată”, le spunea ea foştilor iubiţi.

Cum unele răni nu se închid niciodată, Alexandra admite că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.

Mai multe