Cum a ajuns Lady Diana să îl lovească pe Prinţul Charles cu o sticlă

8 ianuarie 2021   News

Căsătoria prinţului Charles cu Diana s-a încheiat cu un divorţ scandalos. Relaţia lor nu a fost însă una perfectă încă de la început, iar semnele trădau asta: felul în care Charles a cerut-o în căsătorie pe Diana, faptul că iubita sa, Camilla Parker Bowles, a fost invitată la nuntă şi că Prinţul obişnuia să se întâlnească cu sora mai mare a Dianei, toate acestea spuneau multe despre povestea lor. Cu toate acestea, au existat momente în care cei doi s-au simţit fericiţi împreună.

Transformarea lui Lady Di s-a produs la fel de rapid ca dezvoltarea relaţiei sale cu Prinţul. După ce s-a anunţat logodna, profesoara modestă a devenit rapid femeia care trebuia să urce într-o zi pe tron.

Responsabilitatea căzută pe umerii fetei de 20 de ani era enormă. Dintr-o dată, a devenit ţinta numărul 1 pentru reporteri şi paparazzii.

În primul an de căsătorie, Diana şi Charles păreau cu adevărat fericiţi, deşi Andrew Morton a dezvăluit câteva detalii şocante ale acestei uniuni nefericite în cartea sa biografică Diana: Her True Story - In Her Own Words. Potrivit acestuia, prinţesa ştia că năvalnica Camilla nu a făcut niciun pas înapoi. Diana a dezvoltat o tulburare de alimentaţie, care a fost destul de greu de rezolvat, iar asta din cauza stresului constant.

Charles nu a fost încântat de căsătoria sa cu Diana Spencer. Conform cărţii lui Sally Bedell Smith, Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life, el a fost chinuit de faptul că nu se poate căsători cu Camilla.

Chiar şi aşa, viaţa celor doi nu a fost lipsită de momente amuzante. Informaţiile despre mariajul celor doi a făcut deliciul publicului. În decembrie 1986, cuplul a vizitat platoul unde se filma James Bond The Living Daylights, cu Timothy Dalton în rol principal. Prinţul a fost încântat de munca cascadorilor şi chiar i-a sugerat Dianei să-l lovească în cap cu o sticlă, la fel ca într-o scenă film! Desigur, sticla era din zahăr şi era absolut inofensivă pentru moştenitorul tronului, dar aceste fotografii sunt de nepreţuit!

Se zvonea că prinţesa ar fi refuzat iniţial, dar Charles a insistat şi ea i-a îndeplinit cererea. Putem doar ghici ce a simţit ea în acel moment. Poate că a fost jenantă, dar cu siguranţă s-a bucurat de acea mică „plată” nevinovată.

Mai multe