Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi din noul an şcolar. Prima Doamnă a României a purtat o rochie colorată şi mască pe faţă

15 septembrie 2020   News

Abia aşteptam să o vedem pe Carmen Iohannis în prima zi de şcoală din noul are care a debutat pe 14 septembrie. Prima Doamnă a României şi-a făcut apariţia la Sibiu, acolo unde predă limbi străine de ani de zile. Nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta! 

Chiar dacă suntem în pandemie, chiar dacă trebuie să respectăm o mulţime de reguli din cauza temutului coronavirus, iată că şcolile au început, iată că după o pauză de şase luni majoritatea elevilor au revenit în bănci. Mulţi se bucură, alţii preferă şcoala online, au păreri împărţite, dar cert e un lucru: copiii trebuie să aibă parte de educaţie. 

Iată că şi Carmen Iohannis şi-a făcut apariţia în prima zi de şcoală a noului an. Prima Doamnă a României este profesoară la Sibiu, după cum ştim de ani de zile. Este Prima Doamnă a României, dar este şi profesoara a zeci de elevi în oraşul său de suflet. A ales să îşi continue meseria chiar dacă l-ar fi putut urma pe Klaus Iohannis, pe preşedinte, la Bucureşti. Ea se prezintă cu drag în faţa elevilor, are o relaţie apropiată cu ei după cum s-a văzut în repetate rânduri. 

Acum, la debutul anului şcolar 2020-2021, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie colorată, fără mâneci. Bineînţeles, a avut masca de protecţie pe nas şi gură. Designerul care a gândit creaţia Primei Doamne a dezvăluit: 

"În prima zi de şcoală, Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din nouă colecţie, custom made, cu prinţul inspirat din flori româneşti rare, de munt!". Se pare că Prima Doamnă a ales o ţinută veselă care să o scoată din anonimat. Printul rochiei este unul deosebit. 

Nu se ştie exact cât valorează ceaţia purtată de Carmen Iohannis, se pare că noua colecţie a designerului va fi lansată curând. O urmăritoare a întrebat în mediul online: "Imprimeul acesta uluitor de frumos, este metraj disponibil şi pentru alte rochii... sau este dedicat exclusiv Primei Doamne?👸". Designerul a reacţionat: "La finalul săptămânii avem pozată colecţia nouă, unde este şi acest print".

Se pare că rochia pe care a purtat-o Prima Doamnă în noul an şcolar va putea fi achiziţionată de orice doritoare, contra unei sume de bani şi va valora probabil peste 100 - 150 de euro. 

Foto: Profimedia, Andreea Tincu

Mai multe