Cum a apărut Melania Trump la un eveniment. Nu am văzut-o niciodată purtând asta!

6 iunie 2017   News

Ieri, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a impresionat din nou la gala anuală de la Teatru Ford din Washington DC, eveniment la care a participat alături de soţul său, Donald Trump. Dacă ne-a obişnuit cu rochii şi fuste mulate şi sacouri cambrate, de data aceasta Melania Trump a îmbrăcat o ţinută neaşteptată. Este pentru prima dată când o vedem pe soţia lui Trump într-o rochie din mătase, foarte lejeră, care a luat formele corpului său.

A purtat o rochie din mătase culoarea şampaniei.

Rochia, creaţie Monique Lhuillier, nu a fost deloc ieftină, căci Prima Doamnă a scos din buzunar pentru această apariţie 2000 de lire sterline. Şi de data aceasta, una dintre cele mai stilate soţii de preşedinţi a uimit în rochia din mătase de culoarea şampaniei, drapată în talie, care a alunecat perfect pe corpul de model al Melaniei. În ceea ce priveşte accesoriile, a optat pentru o accesorizare minimă, cu o pereche de cercei preţioşi şi un imens inel cu diamant, alături de o pereche de pantofi stiletto nude, lăsând rochia să vorbească de la sine.

Eleganţa şi rafiament sunt cuvintele care caracterizează cea mai recentă apariţie a Primei Doamne.

Rochia face parte din cea mai recentă colecţie a designerului şi a fost o alegere discretă, dar elegantă, diferită faţă de nuanţele de bleu, verde, sau fucsia pe care le-a purtat la ultimele apariţii oficiale. De la acest eveniment nu au lipsit nici fiica lui Trump, Ivanka, şi nici soţul său, Jared Kushner.

Melania a optat pentru o ţinută nude din cap până în picioare.

Foto: Getty

Mai multe