Cum a arătat Pamela Anderson în ultimul Playboy cu nuduri

8 decembrie 2015   News

Pamela şi ultimul nud

Vedeta de 48 de ani va fi identificată, de-acum, nu doar cu faimosul costum de baie din Baywatch, ci şi cu ultima copertă a ediţiei Playboy cu nuduri. Să-nţelegem că, de-acum încolo, publicaţia va fi una cuminte?

Foto: Ellen Von Unwerth/Playboy

Mai mult, această ultimă ediţie dezmăţată vine şi cu altă surpriză. Interviul care însoţeşte şedinţa foto cu Pamela Anderson este realizat de nimeni altul decât controversatul actor James Franco. Revenind la actriţă, acesta este o veterană Playboy, căci Pam a apărut pe nu mai puţin de 14 coperte ale celebrei publicaţii, de-a lungul timpului.

Foto: Ellen Von Unwerth/Playboy

Hugh Hefner şi Pamela. Foto: Ellen Von Unwerth/Playboy

Întrebată, la un moment dat, despre cel mai nebunesc lucru petrecut la Playboy Mansion, blonda a răspuns: „O, Doamne, s-au întâmplat atâtea! Dar ştii cum e, când oamenii fac astfel de confesiuni, de obicei nu sunt sinceri. Nu vreau să intru în detalii, dar sunt sigură că unul dintre fiii mei a fost conceput acolo“.

Prima copertă cu Pam, din anul 1989

Este vorba despre unul dintre cei doi băieţi adolescenţi ai vedetei, Brandon, 19 ani, şi Dylan, de 17, pe care Anderson îi are cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee.

Mai multe