Cum a răspuns Orlando Bloom zvonurilor că ar avea o relaţie cu Selena Gomez!

24 octombrie 2014   News

Declaraţia actorului de 37 de ani privind relaţia sa amoroasă cu mica artistă de 22 de ani vine să elucideze misterul: sunt sau nu cei doi un cuplu?

Declaraţia actorului de 37 de ani privind relaţia sa amoroasă cu mica artistă de 22 de ani vine să elucideze misterul: sunt sau nu cei doi un cuplu? Căci altercaţia din vară cu Justin Bieber pe seama Selenei şi a fostei lui neveste, Miranda Kerr, cât şi fotografiile surprinse de paparazzi în repetate rânduri par să sugereze că sunt, într-adevăr, o pereche.

Întrebat de echipa TMZ dacă este implicat romantic cu Selena, după ce au sosit împreună cu acelaşi avion, de la un eveniment la care au participat împreună în Vancouver, Orlando a spus: “Nu, domnue. Doar am participat la We Day împreună”. Incitat de jurnalişti pentru amănunte, starul a continuat să nege zvonurile.

Are sau nu Orlando Bloom o idilă cu Selena Gomez?

Zilele trecute s-a iscat o nouă controversă la Hollywood. Ei bine, în timp cei doi afirmă cu convingere că nu-i leagă decât o prietenie sinceră, în ultima vreme, paparazzi i-au surprins mai mereu împreună.

Astfel, după ce au călătorit cu acelaşi avion din Los Angeles către Vancouver, aceeaşi maşină i-a preluat de la aeroport. Şi deşi au încercat să treacă neobservaţi, s-a aflat că cei doi au fost cazaţi la acelaşi hotel. Să fi împărţit oare şi aceeaşi cameră de hotel?

Erm, @selenagomez and Orlando Bloom - this looks a bit dodgy! http://t.co/LT5X5nyPsz — Capital (@CapitalOfficial) October 22, 2014

Erm, @selenagomez and Orlando Bloom - this looks a bit dodgy! http://t.co/LT5X5nyPsz

— Capital (@CapitalOfficial) October 22, 2014

Cert este că nu-i prima dată când s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu. În luna aprilie, Selena şi Orlando au fost surprinşi împreună la plecarea dintr-un club, după ce au asistat la un concert în Los Angeles.

Odd couple alert! Actor #OrlandoBloom and #SelenaGomez dating? The two were snapped outside a concert in LA! pic.twitter.com/lyg00pkawK — HT City (@htcity) April 29, 2014

Odd couple alert! Actor #OrlandoBloom and #SelenaGomez dating? The two were snapped outside a concert in LA! pic.twitter.com/lyg00pkawK

— HT City (@htcity) April 29, 2014

În timp ce relaţia dintre cei doi nu este nici confirmată, dar nici infirmată, s-a iscat o adevărată isterie în rândul utilizatorilor de Twitter. Iată cele mai virulente reacţii!

Mai multe