Cum a reacţionat fostul soţ al lui Mariah Carey la vestea că se recăsătoreşte?

25 ianuarie 2016   News

Săptămâna trecută s-a aflat că Mariah Carey şi milionarul James Packer s-au logodit. Vestea a ajuns, bineînţeles, şi la urechile fostului soţ al cântăreţei şi nu l-a lăsat indiferent. Iată cum a reacţionat!

Sunt, poate, cei mai prietenoşi foşti. Mariah Carey şi Nick Cannon au păstrat o relaţie de prietenie, chiar şi după divorţ, şi-şi petrec împreună sărbătorile importante. Desigur, asta se întâmplă şi pentru că au doi copii frumoşi împreună, în faţa cărora vor să păstreze aparenţele.

Cu fostul soţ, Nick Cannon, şi cei doi copii ai lor, de Crăciun

De fapt, nu sunt simple aparenţe, dacă e să ne gândim la reacţia producătorului vizavi de vestea că fosta lui soţie se recăsătoreşte, în condiţiile în care el este încă singur.

Nick a demonstrat că nu există animozităţi între el şi actualul partener al fostei sale soţii, urându-le toate cele bune prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

Nick găsise o imagine amuzantă pe Internet, editată de fani, pe care a decis s-o folosească pentru a le binecuvânta relaţia celor doi. Un pic cam ciudat, nu? Totuşi, un gest prin care demonstrează că-i doreşte fostei toate cele bune, în ciuda faptului că mariajul lor a eşuat.

Mai multe