Cum a scăpat Victor Socaciu de coronavirus, deşi era într-o stare gravă. Actorul care s-a zbătut să îl ducă în Germania

6 mai 2021   News

Victor Socaciu a reuşit să câştige bătălia cu coronavirusul. Artistul a părăsit spitalul după trei săptămâni şi a mărturisit că medicii au apelat la  terapia hiperbară pentru a-l ajuta să se vindece.

“Am stat în spital în jur de trei săptămâni. Acum sunt pe finalul tratamentului, deci mai am probabil câteva zile să închei medicaţia respectivă. Am doar o simplă răguşeală, dar în rest mă simt foarte bine (...) Dan Puric a sărit să mă ajute din primele clipe când a aflat ce mi se întâmplă într-o situaţie de criză şi a încercat să facă rost de bani, să mă ducă în Germania, prin Anglia, prin toată Europa occidentală Aş începe să îi amintesc pe câţiva dintre cei care mi-au stat alături, care mi-au dat sfaturi pentru un  tratament cât mai benefic. În primul rând, coordonatorul tratamentului pe care l-am urmat de la început, deşi aflat la 17.000-20.000 de km distanţă, mi-au fost foarte aproape, zi de zi, noapte de noapte.  E vorba de doctorul Ion Alexie din Las Vegas, pe care chiar şi Antena 3 l-a evocat în mai multe emisiuni şi l-a avut ca invitat. De asemenea, vreau să îi mulţumesc în mod deosebit, domnului doctor Ioan Bogdan Cristian, care este şi directorul clinicii de Terapie hiperbară. Este o terapie excepţională şi vindecătoare”, a mărturisit Victor Socaciu la Antena3.

"Mi-a fost teamă. Da, mi-a fost teamă, ca oricărui om, sigur că da. Am avut un sprijin de la rude, fetele mele, Iulia şi Ana-Maria. De asemenea, nu pot să nu închei decât cu faptul că, adevăratul loc care vindecă rămâne totuşi familia şi îi mulţumesc mult soţiei mele care a fost în această perioadă, Îngerul meu protector”, a mai spus solistul.

Mai multe