Cum arată actriţa din "Beverly Hills 90210" după naşterea celui de-al cincilea copil

12 aprilie 2017   News

A devenit celebră după ce a jucat rolul  Donnei Martin în "Beverly Hills, 90210" în anii '90 şi este mamă eroină. Tori Spelling, căci despre ea este vorba, a născut cel de-al cincilea copil luna trecută, un băieţel pe care ea şi soţul său Dean McDermott l-au botezat Beau, iar acum actriţa este în proces de a reveni la vechea siluetă de invidiat.

Tori se recuperează după sarcină.

Tori a fost văzută pentru prima dată de când a devenit mamă, weekendul trecut, în L.A, împreună cu doi dintre copiii mai mari, Stella, 8 ani, şi Liam de 10 ani, la cumpărături. Chiar ea a distribuit pe Instagram câteva fotografii de la sesiunea de shopping, cu o tigăie în mână, alături de Liam şi de Stella.

Putem spune că starul arată foarte bine la doar o lună de la naştere şi sigur va face progrese în ceea ce priveşte pierderea kilogramelor în plus, în următoarea perioadă. Îmbrăcată într-o salopetă de denim şi un tricou negru cu decolteu, Tori a arătat degajată, părând că nu-i pasă de faptul că a luat în greutate de-a lungul sarcinii.

Actriţa s-a căsătorit cu cel de-al doilea soţ, Dean McDermott, în 2006, şi a ajuns la performanţa de cinci copii până în prezent. La aproape un an de la naşterea lui Liam a venit pe lume şi Stella, apoi, în 2011, s-a născut Hattie, anul următor venind pe lume Finn, ca în 2017 să-i ureze bun venit mezinului familiei, Beau.

Tori, soţul său şi cei 4 copii. Beau era încă în burtica mamei.

Foto: Hepta, Arhiva OK, Instagram

Mai multe