Cum arată actuala soţie a lui Florin Piersic? Îi stă alături de 33 de ani

16 aprilie 2019   News

A iubit multe femei, iar pe trei dintre ele le-a luat şi de soţie. Însă, doar una dintre ele s-ar putea numi marea iubire a celebrului actor, dat fiind faptul că-i stă alături de 33 de ani.

A ajuns de trei ori în faţa ofiţerului de stare civilă, iar a treia oară a fost şi cu noroc. După mariajele eşuate cu Tatiana Iekel şi Ana Szeles, Florin Piersic a întâlnit-o pe Anna Torok, o contabilă, cea cu care îşi împarte şi acum viaţa.

S-au cunoscut în 1986, într-un avion, iar de atunci au rămas împreună. În faţa ofiţerului de stare civilă au ajuns în 1993 şi tot atunci şi-au jurat iubire veşnică. Azi, la 33 de ani de la acel moment, Florin Piersic îi poartă acelaşi respect şi o iubire imensă soţiei sale, Anna Torok.

Publicul roman, însă, a avut puţine ocazii să-i vadă împreună, dat fiind faptul că Anna Torok preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor. Ea şi celebrul actor locuiesc într-o casă cochetă în Cluj, pe malul Someşului. ”Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”., spunea actorul într-un interviu cu revista AS.

Mai multe