Cum arată acum cea mai frumoasă actriţă care a jucat-o pe Fecioara Maria

4 aprilie 2018   News

A fost una dintre cele mai frumoase actriţe care au interpretat-o pe Fecioara Maria într-un film despre viaţa lui Iisus Hristos. Este vorba despre Olivia Hussey, o actriţă britanică cu origini argentiniene, care a ajuns acum la vârsta de 66 de ani.

Olivia, în rolul Fecioarei Maria

După cum bine ştim, Olivia i-a dat viaţă importantului personaj biblic în celebrul film Iisus din Nazaret (1977), în regia lui Franco Zeffirelli, pe când aceasta avea doar 26 de ani.

Însă rolul care a adus-o în atenţia lumii filmului pe frumoasa Olivia este cel din versiunea din anul 1968 a filmului Romeo şi Julieta, în care ea era eroina principală. Pe atunci, actriţa avea doar 15 ani.

La 15 ani, jucând-o pe Julieta

Olivia Hussey

Considerată, la începutul anilor 80, una dintre cele mai frumoase femei din lume, Olivia a fost curtată de numeroşi bărbaţi, printre care şi Dean Paul Martin, fiul celebrului cântăreţ Dean Martin. Acesta i-a devenit soţ, cei doi fiind căsătoriţi din 1971 până în 1978.

Actriţa a mai fost căsătorită cu un muzician japonez, Akira Fuse, pentru ca, în 1991, să ajungă a treia oară la altar, alături de rockerul american David Glen Eisley.

Cel mai nou rol, al Maicii Tereza

Mamă a trei copii, Olivia şi-a împlinit recent un vis mai vechi, interpretând-o într-un film pe Maica Tereza.

Mai multe