Cum arată acum tatăl Ramonei şi al Monicăi Gabor? Locuieşte singur şi are mari probleme de sănătate

8 ianuarie 2020   News

Emil Gabor, tatăl celebrelor Ramona şi Monica, locuieşte singur într-o garsonieră din Bacău şi are mari probleme de sănătate. 

Emil Gabor trăieşte singur, departe de cele 3 fiica ale sale, se luptă cu problemele de sănătate de care parcă nu mai scapă. Acesta a dezvăluit pentru Ciao că a fost internat două săptămâni de zile în spital, a avut mari probleme de sănătate: "Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina."

Emil Gabor are însă frigiderul plin, e foarte cald în garsoniera în care locuieşte. Şi fetele sale îl sună des, chiar dacă de sărbători nu l-au putut vizita, ele nu au uitat de el. Monica Gabor l-a sunat de Anul Nou, chiar şi atunci când era în spital. Este o fiică bună, care se interesează de starea tatălui ei chiar dacă e la mii de kilometri depărtare de România. 

"Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu ştiu ce acte, sunt nişte legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon şi înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00. (...) Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe şi umblă mult, prin toată lumea asta. Reporter: Le vedeţi rar. Vă e dor de ele… Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii şi… e greu, sunt peste mari şi ţări. Aş fi vrut şi eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrâneţe şi rămâi singur.", a mai precizat el pentru Ciao

Cum arată Alina, sora Ramonei şi a Monicăi Gabor

Alina nu a plecat în străinătate, ea a ales o viaţă liniştită şi locuieşte în Bacău. Cu toate că surorile ei sunt persoane publice de mulţi ani de zilei, Alina a vrut să rămână discretă.

Vezi GALERIA FOTO în care apare sora Ramonei şi a Monicăi Gabor.

Foto: Click, Ciao, Instagram 

Mai multe