Cum arată al treilea băieţel al lui Megan Fox?

27 octombrie 2016   News

Pe 4 august, anul acesta, venea pe lume micuţul Journey River Green, cel de-al treilea copil al lui Megan Fox şi-al soţului ei, Brian Austin Green.

El e Journey, al treilea băieţel al cuplului

Dacă pe Bodhi (2 ani) şi pe Noah (3 ani) îi ştim, micuţul Journey a fost ţinut ascuns până acum. Ei bine, aşteptarea a luat sfârşit, iar curiozitatea ne-a fost satisfacută, ieri, când Megan Fox a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu mezinul familiei.

Şi trebuie să recunoaştem că Journey este la fel de frumuşel precum frăţiorii lui. Cu ochii albaştri şi buze cărnoase, micuţul pare copia fidelă a mamei sale.

După cum era de aşteptat, fanii au primit cu mare entuziasm prima fotografie cu micuţul Journey, răsplătind-o pe Megan cu mii de comentarii şi sute de mii de like-uri.

Noah şi Bodhi

Amintim că noi am aflat despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului în luna aprilie, pe când Megan s-a prezentat la Cinema Con. Pe atunci, se ştia că Megan şi Brian Austin Green sunt separaţi şi că urmează să divorţeze. Din fericire, venirea pe lume a lui Journey i-a făcut pe cei doi să-şi mai dea o şansă.

foto: Instagram

Mai multe