Cum arăta Alin Oprea ex-Talisman în ziua nunţii, acum 18 ani!

18 aprilie 2017   News

Cântăreţul Alin Oprea era pe val prin 1996 când punea bazele trupei Talisman, band în care a cântat pentru 10 ani, alături de Tavi Colen. Pe atunci erau tinerei şi rupeau inimile fanelelor cu melodia "De ziua ta". În ciuda suişurilor şi a coborâşurilor care i-au marcat cariera, soţia sa Larisa i-a fost alături la bine şi la greu, timp de mai bine de 18 ani, o căsnicie care a ajuns acum la majorat.

Căsătoria lor a trecut testul timpului.

Chiar soţia cântăreţului, Laris, a rememorat amintirile frumoase de acum mulţi, mulţi ani, cu un mesaj emoţionant, însoţit de o fotografie de cuplu, chiar din ziua nunţii celor doi. "18 ani de la căsătorie! La mulţi ani, Oprică! Suntem majori, gata. Poză din 1900, toamna!", a scris Larisa pe pagina sa de Facebook.

Larisa şi Alin au împlinit 18 ani de căsătorie.

Dacă pe plan profesional, despărţirea de trupa Talisman a fost un şoc atât pentru fani şi probabil şi pentru artişti în sine, se pare că pe plan personal Alin Oprea este foarte bine şi trăieşte o poveste de dragoste care a trecut testul timpului. Mai mult, sunt o familie fericită şi împlinită, cu doi copii minunaţi.

Foto: Facebook

Mai multe