Cum arată Anca Ţurcaşiu în costum de baie la 49 de ani

31 ianuarie 2020   News

La 49 de ani, Anca Ţurcaşiu afişează o siluetă mai zveltă ca atunci când juca în ''Miss Litoral''. Artista şi-a arătat formele pe plajă, în vacanţă.

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei, Cristian Georgescu, evadează în fiecare an, în luna ianuarie, într-o escapadă departe de ţară. De data asta, cei doi se află în Columbia. Artista a profitat de timpul prietenos şi s-a avântat pe plajă. Anca arată fabulos la 49 de ani, iar pozele postate pe un cont de socializare demonstrează asta.

Pentru privirile admirative pe care le smulge, solista depune însă şi ceva efort. “Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese - o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, mărturisea Anca pentru revista“Taifasuri”.

Mai multe