Cum arată Anne Hathaway la nici două luni după naştere?

16 mai 2016   News

Peste o săptămână, fiul lui Anne Hathaway şi-al soţului ei, Adam Shulman, va împlini două luni. Între timp, actriţa încearcă să petreacă cât mai mult timp departe de la Hollywood, ocupându-se îndeaproape de micuţul Jonathan, dar şi de alte treburi casnice.

Anne Hathaway şi soţul ei, la cumpărături

Paparazzi au surprins-o acum o săptămână, de exemplu, făcând piaţa alături de soţul ei. Extrem de sociabilă, Anne a mers de la o tarabă la alta pentru a gusta şi cumpăra din produsele proaspete de la piaţă.

Anne Hathaway arată foarte bine, la nici două luni de la naşterea micuţului Jonathan

Însă ceea ce ne-a atras noua atenţia nu este faptul că actriţa îşi face cumpărăturile într-o piaţă umilă şi nu într-un supermarket, ci cât de bine arată la nici două luni după ce l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului.

În aceste imagini, actriţa apare purtând o pereche de blugi închişi la culooare, şi puţin largi, o bluză albă, şi o pereche de balerini. O ţinută foarte comodă, care însă a lăsat să se vadă silueta deja slăbită a actriţei.

Anne Hathaway a scăpat deja de kilogramele în plus, dobândite pe timpul sarcinii

Într-o altă imagine, actriţa apare îmbrăcată într-o rochie boho-şic, care de asemenea îi vine foarte bine şi care-i evidenţiază talia destul de subţirică.

foto: wenn / hepta

Mai multe