Cum arată astăzi partenera lui Patrick Swayze din filmul "Dirty Dancing". Operaţiile estetice i-au distrus cariera şi au împrietenit-o pe actriţa Jennifer Grey cu depresia

19 martie 2020   News

A fost o actriţă iubită la Hollywood, dar a ajuns să se lupte cu uitarea. Jennifer Grey cunoştea celebritatea cu dansul ei senzual, pe care îl executa alături de Patrick Swayze, într-o producţie de mare succes, „Dirty Dancing”.

Au trecut peste 32 de ani de la apariţia filmului, dar popularitatea lui încă nu s-a estompat. Povestea adolescentei Baby, interpretată de Grey, şi idila ei cu instructorul Johnny Castle, întruchipat de Swayze, fac din „Dirty Dancing” unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile.

Jennifer a primit rolul după prima audiţie, iar asta datorită chipului său imperfect. După prestaţia din cunoscuta producţie au urmat însă nenumărate intervenţii estetice. Grey şi-a operat de două ori nasul, şi-a pus botox, iar asta i-a pecetluit cariera în Cetatea Filmului. Prietenii abia o recunoşteau, iar succesul ei a dispărut tiptil.

Câţiva ani mai târziu, Jennifer a recunoscut că schimbarea a costat-o scump.

„Am intrat în sala de operaţie ca o celebritate şi am ieşit o persoană anonim”, a spus actriţa, care a admis că pierderea popularităţii a traumatizat-o. „A fost ca şi cum aş fi intrat într-un program de protecţie a martorilor, devenisem invizibilă.”, a spus Grey, care astăzi are 59 de ani.

Cu un look nou şi fără oferte de joburi, Jennifer s-a gândit la un moment dat să-şi schimbe numele şi să îşi înceapă din nou cariera, dar în cele din urmă a abandonat acest plan. Din cauza intervenţiilor chirurgicale, actriţa începuse să semene cu tatăl ei, actorul Joel Grey, cunoscut din filmul „Cabaret”, din 1972, iar asta a făcut-o teribil de nefericită.

Cariera ei a fost umbrită şi de un accident cu urmări tragice. Jennifer se afla într-o maşină cu actorul Matthew Broderick, cu care avea o relaţie secretă, când a intrat într-un vehicul în care se aflau două persoane, o mamă cu fiica ei. Impactul a fost unul devastator, iar cele două au murit din cauza rănilor.

Grey a mai avut relaţii cu actorul Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos. Actriţa este căsătorită cu actorul şi regizorul Clark Gregg din iulie 2001 şi are o fiică, Stella.

Mai multe