Cum arată astăzi partenerul lui Fran Drescher din serialul Dădaca? Actorul britanic cu titlu de baron a ajuns la 66 de ani

2 iunie 2021   News

În popularul serial Dădaca cu Fran Drescher în rol principal, el l-a jucat pe bărbatul chipeş care s-a îndrăgostit de aceasta.

Este vorba despre producătorul de pe Broadway Maxwell Sheffield, care-o angajează pe Fran să aibă grijă de copiii lui. Actorul care l-a interpretat pe acesta n-a rămas la fel de cunoscut în memoria colectivă precum colega sa de distribuţie. Este vorba despre britanicul Charles George Patrick Shaughnessy, al cincilea Baron Shaughnessy, care a ajuns acum la vârsta de 66 de ani. 

Ei bine, după ce a urmat acelaşi drum al serialelor TV după terminarea sitcomului Dădaca, mai nou, actorul s-a orientat spre roluri de regalităţi, ajutat, probabil, şi de originea lui nobilă.

Shaughnessy l-a jucat pe Prinţul Charles în filmul din 2019 Harry & Meghan: Becoming Royal, apoi pe Regele Edward în producţia Christmas with a Prince: Becoming Royal.

Străbunicul actorului născut la Londra, Thomas Shaughnessy, a fost primul Baron Shaughnessy. Charles a moştenit acest titlu atunci când vărul lui de-al doilea şi al patrulea Baron Shaughnessy a murit fără să lase moştenitori.

        View this post on Instagram                       A post shared by Charles Shaughnessy (@charlesshaughnessy)

View this post on Instagram

A post shared by Charles Shaughnessy (@charlesshaughnessy)

Cât despre viaţa lui personală, Charles este căsătorit din anul 1983 cu actriţa Susan Fallender, care i-a dăruit doi copii.

Foto: Profimedia

Mai multe