Cum arată băieţii cei mari ai lui Boris Becker? N-ai zice că sunt rude!

23 noiembrie 2017   News

Îl ştiţi pe Boris Becker. Fost jucător profesionist de tenis, fost număr 1 mondial şi fost elev al lui Ion Ţiriac. Ei bine, ieri, neamţul a împlinit 50 de ani, vârstă pe care o poartă, trebuie s-o recunoaştem, destul de bine, având în vedere cele mai recente fotografii cu acesta.

Boris Becker şi fiul cel mare, Noah

Cu această ocazie, Boris s-a răsfăţat cu o masă în familie, la restaurantul The Ivy din Londra. Iar în familie înseamnă alături de soţia sa, Lilly, de 41 de ani, şi cei doi fii ai sportivului din primul său mariaj, cu modelul germano-american Barbara Feltus.

Aceştia sunt Noah, de 23 de ani, şi Elias, de 18, pe care nimeni nu i-ar asocia cu starul german, pentru simplul fapt că cei doi au luat mai mult trăsături de la mama lor, o femeie de culoare.

Elias Becker şi mama lui vitregă, Lilly Becker

Noah, un tânăr cu un look boem şi coafură rasta, este un muzician cunoscut în Germania, în timp ce fratele lui mai mic, Elias, este o vedetă pe Instagram cu ceva incursiuni în modelling.

Boris mai are alţi doi copii: un fiu, Amadeus, în vârstă de şapte ani, din căsnicia cu Lily, şi o fiică, Anna, de 17 ani, rezultată dintr-o aventură de-o noapte cu rusoaica Angela Ermakova.

Foto: Hepta

Mai multe