Cum arată cei doi copii ai şefei de la Vogue, Anna Wintour?

29 mai 2015   News

Toată lumea o cunoaşte de-acum pe cea care a inspirat bestsellerul Diavolul se îmbracă de la Prada, şi anume redactorul sef al ediţiei americane a revistei Vogue, celebra Anna Wintour. Sau britanica de 65 de ani care a făcut un brand din tunsoarea

Toată lumea o cunoaşte de-acum pe cea care a inspirat bestsellerul Diavolul se îmbracă de la Prada, şi anume redactorul sef al ediţiei americane a revistei Vogue, celebra Anna Wintour. Sau britanica de 65 de ani care a făcut un brand din tunsoarea ei scurtă bob.

Prea puţini ştiu, însă, câte ceva despre viaţa personală a acestui guru al modei, iar noi ne propunem să facem ceva lumină în această privinţă.

Ei bine, Anna a fost căsătorită între 1984–1999 cu profesorul-doctor David Shaffer, tatăl celor doi copii ai săi, Bee şi Charles.

Iar pe Bee (foto jos), fiica ei în vârstă de 27 de ani, chiar am avut plăcerea s-o vedem recent, la tradiţionala Gala Met. Ei bine, deşi fata Annei arată ca un manechin, aceasta a declarat în repetate rânduri că nu o interesează lumea modei, tânăra profesând în domeniul producţiei de televiziune sau de film.

Pe de altă parte, depre fiul Annei, un student la Medicină de 28 de ani (aici alături de soţia sa), n-am putea spune că este chiar un bărbat chipeş…

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe