Cum arată familia actriţei Viola Davis?

6 ianuarie 2017   News

Ieri, actriţa americană a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame, motiv pentru care întreaga sa familie, dar şi colegi de breaslă, i-au fost aproape!

Viola Davis a primit o stea pe celebrul bulevard

Cea de-a 2.596-a stea de pe Walk of Fame poartă numele actriţei Viola Davis. Specialul moment vine la câteva săptămâni după ce a primit o nominalizare la premiile Globurile de Aur, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru rolul din pelicula ”Fences”.

Meryl Streep a ţinut un discurs despre Viola, la această ceremonie

La ceremonie a fost prezentă şi celebra actriţă Meryl Streep, co-starul Violei din ”Doubt”, film pentru care, în trecut, aceasta a primit o nominalizare la premiile Oscar. La rândul ei emoţionată. Meryl a declarat că Viola Davis este una dintre cele mai talentale actriţe şi că era timpul să primească o stea a ei: ”Viola este posedată. Este posedată de un talent încântător, arzător. Este un cadou pentru scenarişti”.

Fotografia postată de Viola pe o reţea de socializare

Şi Viola a ţinut să-i mulţumească pentru prezenţă actriţei Meryl Streep: ”Nu-mi vine să cred că asta e viaţa mea acum. Meryl Streep a vorbit la ceremonia mea, soţul şi fiica mea au fost prezenţi, (....), nu pot spune decât că Dumnezeu m-a binecuvântat cu o viaţă minunată”.

Julius Tennon şi Genesis Tennon i-au fost aproape actriţei Viola Davis

Cât despre soţul ei, Julius Tennon, cu care s-a căsătorit în iunie 2003, acesta a fost la fel de emoţionat precum soţia sa, şi a mărturisit şi că este foarte mândru de ea. Şi fiica lor Genesis, care a fost adoptată de cei doi în octombrie 2011, pe când era doar un bebeluş, a fost prezentă la această ceremonie. Genesis nu s-a dezlipit nicio clipă de mama sa, îmbrăţişând-o şi pupând-o non-stop.

Viola alături de fiica ei, Genesis Tennon

Amintim că Viola este mamă şi pentru doi copii ai lui Julius, proveniţi din relaţia acestuia anterioară. Cei doi, însă, n-au fost prezenţi la această ceremonie.

foto: Hepta

Mai multe