Cum arată fiica Dacianei Sârbu? Irina Ponta e acum aproape la fel de înaltă ca mama sa

7 octombrie 2024   News

Fiica politicianului Victor Ponta și a soției sale, fost europarlamentar, s-a transformat într-o domnișoară adorabilă și cochetă, ca mama sa.

De la o vreme, Daciana Sârbu (47) a devenit mai mondenă decât de-obicei, poate și prin prisma business-ului său cu prăjituri, Mara Mura. Și asta pentru că mulți apelează la serviciile sale pentru diverse evenimente corporate sau private, cum a fost și nunta din acest weekend a actriței Monica Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță.

Dar, pe lângă deliciile pe care invitații exclusivistei recepții nupțiale le-au găsit în candy barul amplasat strategic în salonul Palatului Snagov, unde a fost organizat evenimentul, prezența soției lui Victor Ponta ne dă de înțeles și legătura sa intimă cu zona de showbiz, Daciana Sârbu fiind adesea invitată la lansări și party-uri VIP.

De data aceasta, fostul europarlamentar a luat-o cu ea și pe fiica sa și a lui Victor Ponta, pe Irina Ponta (16), a cărei copilărie a fost protejată de părinți pentru a nu fi mediatizată și expusă, astfel, comentariilor publice. Acum, însă, Irina Ponta este deja o domnișoară, una chiar frumoasă și cochetă și care poate decide dacă dorește ca imaginea sa să fie expusă sau nu. Și, din ce vedem, are toate motivele să se lase admirată, căci fetița de odinioară este o adolescentă adorabilă, care e acum aproape la fel de înaltă ca mama sa.

Cuminte și bună la învățătură, așa cum înțelegem din puținele postări ale mamei sale, care-și păstrează familia într-o zonă de discreție, Irina Ponta are toate datele să-i calce pe urme celebrei sale mame: e longilină, suplă, are un păr splendid și niște trăsături care îmbină fericit moștenirea ambilor săi părinți. Și îmbrăcată cu acea rochie roșie cu croială modernă chiar îi face concurență mamei sale, Daciana Sârbu alegând pentru recepția de seară o rochie neagră din colecția M. Marquise - la designerul Andreea Mia, prezentă și ea la eveniment, apelând și mireasa Monica Bârlădeanu și a câteva invitate VIP, precum Adelina Pestrițu, Geanina Ilieș, Victoria Raileanu și Teodora Tompea.

FOTO: Instagram

Mai multe