Cum arată fiica lui Lucy Ewing din “Dallas!”Fratele ei a murit în urma unei supradoze

25 iunie 2020   News

Pe Charlene Tilton o cunoşti din serialul Dallas, unde timp de 10 ani a întruchipat-o pe nestatornica „Lucy Ewing Cooper,  dar ştiai că are o fiică care i-a moştenit aerul dezinvolt şi a reuşit să devină la fel de cunoscută? Faceţi cunoştinţă cu frumoasa cântăreaţă country Cherish Lee!

Charlene Tilton a avut două mariaje, dar un singur copil, pe Cherish Lee. Blonda a moştenit frumuseţea mamei sale şi talentul tatălui ei. Actriţa Charlene Tilton şi artistul de muzică Johnny Lee s-au căsătorit în 1982. Fiica lor s-a născut în acelaşi an, dar mariajul lor a rezistat doar până în 1984. Cherish le-a păşit pe urme şi astăzi are o carieră de succes în muzică. Solista de 37 de ani a lansat câteva piese country de succes.

Fratele ei a murit în urma unei supradoze

Artista s-a căsătorit cu muzicianul Matt Dunn în 2014, iar ceremonia a avut loc chiar la ferma unde a fost filmat serialul Dallas. Cei doi locuiesc acum în Nashville, Tennessee, împreună cu fiul lor.  'Larry Hagman a fost ca un unchi pentru mine. Am multe amintiri grozave din vremurilor petrecute împreună. Moartea lui m-a afectat foarte mult. J.R a murit în noiembrie 2012.

Dacă Cherish Lee este singurul copil al lui Charlene, tatăl ei, Cherish Johnny Lee, a mai avut un fiu din cea de-a doua căsătorie. Deşi erau fraţi doar de tată, Cherish şi Johnny Jr. erau destul de apropiaţi, iar moartea lui timpurie a devastat-o. Tânărul şi-a pierdut viaţa în 2014, în urma unei supradoze. „Când am aflat, am căzut în genuchi. M-au ridicat de la podea. Între noi era o diferenţă de şapte ani, dar am ajuns să ne iubim cu adevărat şi îmi este dor de el. Era cea mai amuzantă persoană pe care am întâlnit-o în viaţa mea”, spune ea, în timp ce îşi şterge o lacrimă. Deşi a trecut prin această suferinţă, perspectiva ei asupra vieţii este încă una pozitivă. „Iubesc să cânt pentru oameni. După cum spune întotdeauna tata,  voi cânta şi într-un garaj dacă mă vor plăti”.

Chiar dacă au împărtăşit odată o relaţie furtunoasă, Charlene  i-a fost aproape fostului soţ când acesta şi-a pierdut fiul de 23 de ani. „Fiica mea era foarte apropiată de fratele ei vitreg”, spune Tilton.

La scurt timp după ce fratele ei a murit, Cherish a mers să stea cu tatăl ei în Dallas. Şi aşa şi-a cunoscut soţul. S-au căsătorit la doar patru luni de la prima întâlnire.

Matt a stat patru ani cu armata în Afganistan, deşi la bază este cântăreţ ", adaugă Tilton.

Mai multe