Cum arată fiica lui Tom Cruise şi-a lui Katie Holmes la zece ani?

20 aprilie 2016   News

De la an la an, micuţa Suri se transformă într-o adevărată domnişoară. Luni, fetiţa lui Tom Cruise şi-a lui Katie Holmes a împlinit zece ani, aşa că s-a lăsat cu petrecere în familie.

I-a organizat o pre-petrecere în weekendul trecut

Weekendul trecut, Suri şi-a sărbătorit în avans ziua de naştere printr-o petrecere pe cinste. Potrivit unui martor ocular, Suri şi mama ei, actriţa Katie Holmes, au luat masa într-un restaurant de pe lângă Central Park, New York, acolo unde cele două locuiesc. Evident, tatăl fetiţei, actorul Tom Cruise, nu a fost prezent, din moment ce în prezent locuieşte în Londra şi oricum nu a fost tocmai activ în viaţa fetiţei sale.

Marele absent a fost tatăl micuţei, actorul Tom Cruise

”Suri s-a bucurat de o pre-petrecere discretă, duminică, alături de mama sa, bunicii materni, dar şi două prietene de-ale ei. Petrecerea a avut loc la  restaurantul Tavern on the Green, de pe lângă Central Park”, a declarat o sursă pentru revista People.

Micuţa a avut parte de o petrecere demnă de o prinţesă

Acelaşi martor a povestit că toţi invitaţii au mâncat hamburgers, după care s-au răsfăţat cu prăjiturele americane.

Micuţa Suri locuieşte cu mama sa de la divorţul părinţilor ei

Luni, însă, când a avut loc cu adevărat ziua micuţei, cele două, Suri şi mama ei, au fost văzute plimbându-se pe străzile New Yorkului. Mai târziu în acea seară, Katie s-a prezentat la Festivalul Tribeca.

Seara, Katy s-a prezentat la Tribeca Film Festival

foto: Instagram / Getty Images

Mai multe