Cum arată fratele şi sora lui Britney Spears?

17 martie 2016   News

O fi ea ocupată cu concertele pe care le ţine în mod regulat în Las Vegas, însă Britney Spears îşi face întotdeauna timp pentru familia sa. Aşa se face că, ieri, artista şi-a anulat toate evenimentele la care trebuia să fie prezentă şi a zburat direct către Nashville, Tennessee, pentru a-i aproape surorii sale, Jamie Lynn, care avea un concert la Grand Ole Opry.

Britney Spears n-a mai ţinut cont de nimic atunci când a fost vorba să-i fie aproape surorii sale, care încearcă să-şi facă un nume pe scena muzicii country. Brit a fost însoţită de fratele mai mare, de Bryan, care de asemenea şi-a dorit să fie acolo pentru sora lui mai mică.

Britney alături de fratele ei, Bryan

Brit a povestit de toate acestea şi pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat şi o imagine cu ea şi fratele ei mai mare, Bryan. ”Înainte s-o surprindem pe @jamielynnspears. Suntem foarte mândri de sora noastră mai mică!”, a scris Brit ca descriere la fotografia respectivă.

Jamie, pe scenă

Şi să nu credeţi că surpriza ei s-a oprit acolo. Britney a urcat pe scenă şi-a introdus-o chiar ea pe sora ei de 24 de ani, Jamie, care şi-a făcut debutul muzical alături de Nickelodeon.

La acest eveniment, au fost prezenţi chiar şi părinţii celor trei, aşadar vorbim de o reuniune în toată regula.

Părinţii lui Britney, Jamie, soţul ei şi fiica lor

Pentru acest eveniment, Britney a optat pentru o rochie neagră, cu porţiuni transparente, care i-a pus perfect în evidenţă trupul suplu.

Ea e Jamie, sora lui Britney

Sursa foto: Hepta / Instagram

Mai multe