Cum arată Gwyneth Paltrow (44) în costum de baie?

29 septembrie 2016   News

Marţi, celebra actriţă hollywoodiană şi-a sărbătorit ziua de naştere. Chiar în dimineaţa respectivă, Gwyneth a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată, demonstrându-le tuturor cât de bine arăta la cei 44 de ani.

foto: Hepta

Acum două zile a împlinit 44 de ani

Ei bine, acum am aflat că Gwyneth se afla în Cabo, Mexic, unde şi-a sărbătorit ziua de naştere la plajă, alături de prieteni apropiaţi. Acolo au surprins-o şi paparazzi, spre bucuria noastră, căci aşa avem ocazia s-o vedem pe actriţa noastră favorită bucurându-se de soare, într-un cadru restrâns, departe de lumea hollywoodiană.

Şi-a petrecut ziua de naştere în Cabo, Mexic

Îmbrăcată într-un costum de baie alb-negru, semnat de Stella McCartney, Gwyneth ne demonstrează că vârsta este doar o cifră. Mamă a doi copii, actriţa de 44 de ani arată incredibil, bucurându-se încă de o siluetă silfidă.

Mda, ce să mai spunem? Este clar că duce o viaţă liniştită şi că este o femeie împlinită. Totuşi, marele absent din aceste fotografii surprinse de paparazzi este iubitul actriţei, producătorul Brad Falchuk, cu care aceasta are o relaţie de un an. Cei doi au fost surprinşi ultima oară pe 31 august, pe când au participat la petrecerea aniversară a lui Cameron Diaz, cu care sunt buni prieteni.

Mai multe