Cum arată în prezent Jennifer Grey, actriţa din ”Dirty Dancing”?

7 septembrie 2016   News

A făcut senzaţie în rolul lui Baby Houseman, în celebra peliculă „Dirty Dancing”. Însă, oricât ne-am fi aşteptat noi ca după acest rol cariera ei să cunoască un avânt grandios lucrurile n-au stat deloc aşa.

Scenă din ”Dirty dancing”

Un accident de maşină, soldat cu două persoane moarte, din anul 1987, a făcut-o pe celebra actriţă să se retragă din lumina reflectoarelor. Însă, ceea ce a pus cu adevărat capăt carierei sale cinematografice a fost o operaţie la nas, care a făcut-o pe actriţă de nerecunoscut.

O operaţie nu neapărat nereuşită, ci una care i-a ştirbit din farmecul aparte, şi care a făcut-o să piardă simpatia şi atenţia publicului.

Ş deşi actriţa a revenit în lumina reflectoarelor odată cu participarea şi câştigarea concursului ”Dancing with the stars”, în 2010, Jennifer nu s-a mai bucurat nicicând de iubirea publicului aşa cum a făcut-o în 1987, pe când a jucat în ”Dirty Dancing”.

În ultimii doi ani, însă, Hollywoodul i-a mai dat o şansă actriţei şi a primit-o călduros în rolul lui Judy Meyers, în serialul ”Red Oaks”. Iar anul acesta, actriţa a împrumutat vocea unui personaj din desenul animat ”Duck Duck Goose”, care se află momentan în post-producţie.

Aşa arată în prezent actriţa Jennifer Grey

Cât despre aspectul actriţei 56 de ani, e clar ca e unul foarte diferit de cel pe care îl afişa în filmul emblematic, doar au trecut 29 de ani de atunci. Însă, ne bucurăm să vedem că actriţa şi-a păstrat tonusul muscular şi zâmbetul carismatic.

Arată nemaipomenit la 56 de ani

Jennifer este căsătorită din 2001 cu Clark Gregg, cu care are o fată de 14 ani

foto: getty Images, cinemagia

Mai multe