Cum arăta în tinereţe mama lui Charlie Sheen din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"?

6 iunie 2019   News

Pe Holland Taylor o ştiţi în special din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, acolo unde a jucat magistral rolul mamei lui Charlie Sheen.

Este vorba despre personajul Evelyn Harper, mama lui Charlie şi-a lui Alan, un agent imobiliar fără scrupule care vâna bărbaţi potenţi financiar. În viaţa de zi cu zi, Holland, în vârstă de 76 de ani, are alte preferinţe sexuale, iubindu-se din anul 2015 cu actriţa Sarah Paulson (44). 

Holland Taylor a mărturisit că majoritatea relaţiilor sale au fost cu femei, ceea ce nu exclude faptul că actriţa lesbiană ar fi avut şi legături cu bărbaţi, în trecut. De fapt, unele informaţii o dau ca având legături heterosexuale până în anul 2004. 

Născută în anul 1943, Holland şi-a început cariera în film şi teatru în anii '60, succesul începând să vină odată cu rolurile obţinute în seriale din anii '80. 

Puţini şi-o aduc, însă, aminte pe actriţă din alte show-uri decât Doi bărbaţi şi jumătate, iar rarele fotografii cu aceasta din tinereţe o arată destul de schimbată. Foto sus: Holland în centrul imaginii.

Foto: Profimedia

Mai multe