Cum arată juniorul lui Mel Gibson. Are doar un an şi este simpatic foc

26 aprilie 2018   News

Este cel de-al nouălea copil al lui Mel Gibson şi a venit pe lume în luna ianuarie a lui 2017, aducând bucurie mare în familia starului. În vârstă de 62 de ani, vedeta de la Hollywood trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie de 27 de ani, scenarista Rosalind Ross, mai tânără decât unii dintre copiii actorului.

Formează un cuplu foarte frumos încă din 2014, iar rodul iubirii lor, băieţelul Lars Gerard, a fost ţinut departe de ochii curioşilor. Discreţi din fire, nu s-au afişat de prea multe ori nici la evenimentele importante de covorul roşu, aşa că aceste imagini cu ei, coborând din avion împreună cu fiul lor, sunt superbe. Nici nu contează diferenţa de vârstă când vezi o familie atât de frumoasă. 

Actorul şi-a luat iubita şi copilul şi s-au îmbarcat într-un avion privat cu destinaţia Atlanta, locul unde filmează pentru un nou proiect.  Îmbrăcat casual, cu un tricou alb, pantaloni şi cămaşă din denim, a cărat cu el o geantă în timp de iubita cu 35 de ani mai tânără îl ţinea în braţe pe Lars. Juniorul are părul blond şi este simaptic foc.

Regizorul mai are şapte copii cu fosta soţie Robyn Moore: Hannah, 38, băieţii gemeni Christian şi Edward, 35, William, 33, Louis, 30, Milo, 28, şi Thomas, 19. De asemenea, actorul este şi tatăl unei fetiţe de 8 ani, Lucia, cu fosta iubita Oksana Grigorieva.

Foto: Hepta

Mai multe