Cum arată Khloe Kardashian în ultima lună de sarcină. Rochia s-a mulat perfect pe formele ei!

7 martie 2018   News

În scurtă vreme casa Kardashian-Jenner va fi plină de copii, căci Khloe Kardashian este gravidă în ultimul trimestru. Anul acesta a început cu naşterea fiicei lui Kim cu ajutorul unei mame surogat, Chicago, dar şi cu simpatica fetiţă a mezinei Kylie care a venit pe lume pe 1 februarie şi a primit numele Stormi.

Alături de Kim Kardashian pe un teren de softball.

Acum este rândul lui Khloe să devină pentru prima dată mamă. În vârstă de 33 de ai, vedeta TV este gravidă în 8 luni şi în curând îşi va putea strânge în braţe bebeluşul. Până atunci, Khloe face mişcare pentru a se menţine în formă. Deşi se vede clar că a luat proporţii în timpul sarcinii, nu se lasă pe tânjală atunci când vine vorba de sport. Marţi, a fost fotografiată în Los Angeles, în timp ce se distra alături de familie pe un teren de softball. A purtat o ţinută all black, una casual care i-a permit să se mişte în voie.

Khloe este în ultima lună de sarcină.

Khloe a apărut într-o rochie extrem de mulată care îi scotea în evidenţă burta tot mai proeminentă, acoperită de un blazer semitransparent şi încălţată cu o pereche de pantofi sport. Sora lui Kim Kardashian aşteaptă primul său copil cu jucătorul de baschet, Tristan Thompson.

Foto: Hepta

Mai multe