Cum arată Linda Gray, la 82 de ani. Fiica îndrăgitei Sue Ellen din Dallas îi seamănă izbitor

13 octombrie 2022   News

Linda Gray a împlinit recent 82 de ani. Actrița este cunoscută publicului din România mai cu seamă pentru rolul său celebru din serialul ”Dallas”, Sue Ellen.

Ei bine, dacă în Dallas personajul era o doamnă plictisită, care se binedispunea doar dacă bea băuturi alcoolice, în viața reală, Linda Gray acordă o mare atenție stilului de viață sănătos, care a și ajutat-o să ajungă la această vârstă și să arate fabulos.

Actrița își mai răsfață ocazional fanii cu imagini noi cu ea. În cea mai recentă, o vedem foarte fericită, în timp ce se afla într-o croazieră.

Iar tenul său arată aproape impecabil, dacă nu i-am cunoaște datele personale, probabil ne-am gândi că este o doamnă în jurul vârstei de 60 de ani. Și-a păstrat atât silueta, cât și zâmbetul cuceritor, în pofida greutăților vieții. Căci Linda Gray a trecut printr-o imensă durere în 2020, când și-a pierdut unicul fiu, pe Jeff Thrasher.

Acesta avea doar 56 de ani și a pierdut lupta cu leucemia, moartea lui a devastat-o pe actriță. „A fost cea mai bună, mai amuzantă, cea mai dulce ființă umană….. a adus lumii o asemenea dragoste și a fost iubit de toată lumea!” a scris Linda atunci.

Din lunga sa căsnicie cu Ed Thrasher Linda Gray are și o fiică, iar aceasta îi seamănă perfect. I-a călcat pe urme nu doar în ceea ce privește aspectul fizic, ci și în privința carierei. Kehly Sloane este la rândul său actriță și mamă a doi băieți, Jack şi Ryder Sloane. Nepoții aceștia îi bucură sufletul Lindei Gray.

Cum reușește totuși artista să nu-și arate vârsta, să pară cu 20 de ani mai tânără?

Ei bine, este pasionată de hrană curată, ia suplimente, face mișcare zilnic și practică, pe cât posibil, gândirea pozitivă.

De pe lista sa de suplimente nu lipsesc multivitaminele, Complexul de B, Omega3, enzimele digestive, vitamina D, ginseng, coenzima Q10, ciupercile Reishi, extract de colostru, extracte de ceai verde, quercitină și probiotice.

Foto: Instagram

Mai multe