Cum arăta Maria Băsescu în trecut, ca tânără mamă FOTO

8 martie 2019   News

O fotografie din arhiva familiei fostului preşedinte, cu soţia şi fetele lui, face furori pe Instagram.

De 8 martie, Elena Băsescu a scotocit prin albumul cu amintiri şi a scos de la naftalină o fotografie alb-negru cu mama sa în tinereţe, când ea şi sora ei, Ioana, erau micuţe. Cu părul lung, uşor ondulat şi prins într-o coadă de cal, Maria Băsescu era foarte tânără şi frumoasă şi se vede cu ochiul liber cum trăsăturile chipului său au fost transmise mai departe Elenei şi Ioanei.

Ca soţie de ofiţer de marină, aceasta s-a dedicat creşterii fiicelor sale, lăsând serviciul din Turism şi pasiunea pentru desen deoparte. 

Despre perioadele lungi în care rămânea singură acasă, Traian Băsescu fiind plecat cu lunile în cursele pe mare, fosta Primă Doamnă a României povestea într-un interviu: ”Îmi plăcea foarte mult (n.r. în Turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă (n.r., pe Ioana), dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare. Foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, explica Maria Băsescu. (vezi mai multe poze în galeria foto)

Mai multe