Cum arată Meryl Streep după ce şi-a schimbat imaginea pentru un rol. Actriţa e de nerecunoscut

2 martie 2020   News

Meryl Streep a recurs la o schimbare drastică de look. Actriţa recunoscută pentru şuviţele ei blonde s-a transformat total pentru următorul său film, „The Prom”.

Meryl poartă acum părul roşu, scurt şi a adoptat şi cu totul alte ţinute. În noile imagini captate de paparazii, Streep este de nerecunoscut. Fanii s-au obişnuit cu greu cu noua imagine a cunoscutei actriţe, care s-a impus la Hollywood cu părul bălai. Cu toate astea, mulţi sunt de părere că acest roşu strălucitor a făcut-o să pară cu 20 de ani mai tânără.

"Încearcă să ne arate că nimeni nu poate arăta la fel de bine ca ea la 70 de ani", a fost mesajul postat de unul dintre admiratorii săi pe Twitter.

În noua producţie, Meryl Streep va împărţi ecranul cu Nicole Kidman. Cele două vor juca rolul a două vedete de pe Broadway care ajută două lesbiene să ajungă la bal.

Meryl Streep a fost nominalizată de 15 ori la Oscar şi a câştigat de trei ori, iar din cele 28 de nominalizări la Globul de Aur a obţinut opt. Ea va avea o altă şansă la  premii cu acest nou rol.

Mai multe