Cum arată Michelle Pfeiffer la 65 de ani, nemachiată. Actrița a avut curajul să se dezvăluie, naturală

22 martie 2024   News

Inegalabila actriță se află în prezent în tratative pentru a semna un contract pentru un rol în celebrul serial Yellowstone.

Pfeiffer și-a încântat recent fanii din online cu o imagine inedită ce a dovedit câtă frumusețe naturală se regăsește pe chipul său, chiar și la 65 de ani. Tocmai la această vârstă, actrița a avut curajul să se vulnerabilizeze, întocmai ca Pamela Anderson, care a renunțat la machiaj complet, de câteva luni.

Michelle a publicat pe Instagram un selfie și o vedem fără machiaj, radiind bucurie și vitalitate.

Diva poartă o haină șic bej, maletă neagră, iar părul ei blond este coafat întins, evidențiindu-i superbii ochi albaștri. 

Michelle Pfeiffer a însoțit imaginea de o urare adorabilă: „Primăvară fericită, tuturor!”.

Actrița făcea furori în anii 80 și 90 și are un palmares demn de invidiat: este câștigătoare a premiilor Globul de Aur și BAFTA și a fost nominalizată la premiile Oscar. În 1993, a primit Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță.

Postarea ei a fost apreciată de internuți, inclusiv de Lori Greiner de la Shark Tank, care și-a exprimat entuziasmul pentru noul sezon comentând: „Primăvara fericită – Este sezonul înfloririi!”.

Această apariție publică vine după mai multe fotografii ale actriței, care și-a propus să se dedice unui stil de viață sănătos, notează publicația HELLO!.

Michelle  nu a fost niciodată ipocrită să susțină că nu face nimic pentru frumusețea sa, dimpotrivă! Pfeiffer a recunoscut că pentru a avea o siluetă fină și un ten ferm este foarte dedicată și atentă regimului de viață: sport și dietă.

Cu mult timp înainte, a dezvăluit că este vegană și a pus pe seama acestui stil de viață felul frumos și lent cu care îmbătrânește. ”Este mult mai sănătos să te hrănești vegan. Eviți o mulțime de toxine care îți pot îmbătrâni pielea și corpul”, spunea ea anterior pentru Urbanette.

Foto: Getty Images & Profimedia & Instagram & Shutterstock

Mai multe