Cum arată Salma Hayek, cu adevărat? Imagini fără filtre, cu actrița nemachiată și nevopsită

7 iunie 2023   News

Salma Hayek știe să-și facă o apariție de neuitat la evenimente, însă pe contul personal de socializare, dorește să se arate fanilor săi cu sinceritate, așa cum este cu adevărat.

O realitate tristă a acestor vremuri este că unii artiști sunt de-a dreptul de nerecunoscut în viața adevărată, dacă folosesc filtre în toate fotografiile lor. Nu este cazul lui Salma Hayek, care își asumă aspectul fizic la 56 de ani.

Evident că postează și imagini cu ea atunci când este machiată, însă are grijă să aducă actualizări în permanență ce țin de look-ul său. Așadar, și-a îmbrățișat recent vârsta și aspectul natural și s-a pozat pentru fanii din online fără filtre, machiaj și fără să aibă părul vopsit.

Salma Hayek și-a făcut publice firele albe de păr și ridurile firești, la 56 de ani!

”M-am trezit și număr câte riduri am și câte fire albe de păr m-au invadat.”, a glumit actrița pe Instagram. În imagine, părul divei este scăldat de razele soarelui, în felul acesta ”imperfecțiunile” sunt mai vizibile ca oricând.

Fanii au apreciat gestul vedetei, iar Salma Hayek a primit numeroase complimente și felicitări: ”Mulțumim că te arăți așa cum ești!”, ”Bravo că-ți arăți frumusețea naturală.”, ”E un gest de asumare, vedem că anii nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedete”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Salma Hayek are o relație foarte strânsă cu urmăritorii săi, pe care îi încântă cu momente din viața sa de zi cu zi. Pe Instagram arată cum se va îmbrăca la evenimente, ce o amuză și cum își petrece timpul liber. Anul trecut, a precizat că frumusețea sa fără vârstă pare a se datora genelor de femeie latina. Actrița adoră să danseze și să petreacă cât mai mult timp în costum de baie. Nu se ferește de razele soarelui, însă pielea sa arată foarte bine și hidratată. Salma Hayek a mărturisit că-și ia colagenul din supa de oase și că are o cremă minune pe care o aduce din Mexic, nu se găsește în SUA.

Foto: Getty și Instagram

Mai multe